ترفند گرفتن تلخی بادمجان

یک کاسه بزرگ رو از آب پر کرده و بادمجون های پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای  10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه.در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تحقیقات سئو سایت i160فروش فلزیاب | 09100061386 پژوهشکده علمی قالب های فارسی وردپرس 33 اینجا زندگی جریان دارد خدمات لوله کشی تهران پایپر دانلود آهنگ جدید آموزش تخصصی هواساز خانگی سپتیک تانک پلی اتیلن سگ سیاه افسردگی